Please complete the required fields.
Dakle mekanim tipovima STOP, a grubijani zovite!

Dakle mekanim tipovima STOP, a grubijani zovite!Ime: Staša

Mesto: Sombor

Godište: 1996.

Zanimanje: Samo Žestoko

 

Opis: Pitaju me šta radiš ujutru, a popodne, a uveče, a tokom noći…? Odgovor je lak- ili se tucam ili se trljam, treće nema! I sa mnom je samo žestoko! Ne volim nežno, polako, osećajno… bljak. Samo da se trese cela kuća tek tada znam da je seks kakav treba biti!

Ma neću da te smaram detaljima o sebi, koji su mi hobiji bla bla bla… samo žestok seks i ništa više ne treba da znaš. Mnogo pljeskanja mnogo prljavih reči mnogo šamaranja i nasilnog nabijanja, e tako. Gledaj bila sam ja i sa finim tipovima, pažljivim i sve, ali brate šta ću kad me to ne loži!? Da fin si i kulturan paziš na mene, ali kad treba da me priklještiš i nabiješ mi ga da mi ispadnu oči, tebe nema! Sve me nešto mazi i miluje,,, gluposti. ako ćemo se maziti to može- ALI POSLE SEKSA!

Možda ti delujem kao neka kretenka ali iskreno zabole me dupe šta misliš. Ti me zaobići i traži neke tatine i mamine ćerkice koju su razmažene i žele da ih nežno i polako ljubiš po ribici. A ja, ja hoću da pljuješ po njoj i da je raširiš celom šakom ako treba.

Da li želiš da budemo malo grublji, a? 🙂 Pozovi me: 0906/444-808 – lokal 20 traži Staša i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i Vip mreza 060 i 061.

Dakle mekanim tipovima STOP, a grubijani zovite!

hot chat

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.