Milica

Please complete the required fields.
socna zgodnaCao drugari, ja sam Milica. Rodjena sam 1995 godine. Studiram ekonomiju, al slabo mi ide. Tu se svrckam po Beogradu, inace sam iz Vranja. Volim da pravim kolace, posebno da lizem fil sa serpe kad ostane. Tako sam naucila odlicno da pusim, svo to mlataranje jezikom sada daje odlicne rezultate. Tako kazu :))) Cilj mi je zadovoljenje partnera, to me dize u visine. Ovlazim, ma baru napravim, i tek onda poludim i zelim da ga osetim u sebi, do kraja, do jaja, do cmara 😀 Aaaa u cemu si ti poseban?

Da li voliš da ližeš? 0906/444-808 – lokal 20 tražite Milica i javicu se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i Vip mreza 060 i 061.

hot chat

adminka

Next Post

Elena iz Vranja

Pet avg 18 , 2017
Report profilePlease complete the required fields.Your NameEmailReason (required)This post contains broken links Post has incorrect information Post has spam Copyright Issue OtherDescriptionSubmitElena 50god, sudija Vranje Obrazovana, uspesna, kulturna gospodja, dama gde je to potrebno, sa izuzetnim manirima. Veoma postovana u drustvu u kojem se krece. Ali gospodja se nakon radnog […]
pohotna

Pogledajte i sledeće devojke

Pozovi me :)

Don`t copy text!