seks, uzivanjeSudeci po istrazivanjima, seks prosecno traje 5,4 minuta.  Ukoliko mislite da ovo nije dovoljno, savetujemo vas da pokusate neki od sledecih trikova.
Ukoliko ste tek zapoceli vezu, semu, kombinaciju, strasti sun a vrhuncu, zelja prevelika i tu velike pomoci nema, osim da uzivate u vrtlogu strasti.

Cinjenica je da je nemoguce odrediti koliko idealno treba da traje seksualni odnos, jer mnogo toga utice na to, krenuvsi od gore pomenute veze koja je na pocetku ili u vezi koja je recimo 6+ meseci.

Zenama uglavnom treba nesto duze da se uzbude od muskaraca i ovo je jedan od faktora na koji trebate obratiti paznju.

Ukoliko smatrate da ste uskraceni i da prekratko traje da bi vi dostigli vrhunac – pokusajte pricom da postignete zeljeni efekat. Sugerisite mu sta volite, sta vas “lozi”, gde treba da se pipne, stisne, gricne.

Ukoliko ste vi blizu orgazma a zena, devojka, ljubavnica – nije. Pokusajte da zaustavite svoje uzbudjenje tako sto cete se fokusirate na njeno 🙂

Nemojte da se fokusirate na orgazam kao na cilj. Uzivajte u putu do njega. Orgazam na klik ne postoji, stoga klikcite polako, korak po korak … Pratite signale koje vam partnerka salje, gledajte joj na licu koliko je zadovoljna, uzivajte u svakom trenutku.

Menjajte pozu … mozda je ova poza zulja, ne odgovara joj, mozda joj je prevelik pa je udara gde ne treba ili iz te poze masi famoznu g tacku.

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 20 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Provereno najbolji trikovi da uživanje traje duže i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.

hot chat

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.