Mlada studentica starijeg gospodina tucanje perverzno

Mlada studentica starijeg gospodina tucanje perverznoIme: Ivanka

Mesto:Užice

Godište: 1998.

Zanimanje: Student

 

Opis: Tako mlada a tako iskusna. I sa mlađima sam se tucala ali me pre svega lože stariji likovi. Valjda zbog moje prve ljubavi- mog profesora sa faksa. Ja tada 18 a on 43. Proseda kosa, bradica, uglađen, krupan i prelep. Ahhh kad se samo setim prvog predavanja kada sam u svojim uskim pantalonama sedela, gledala ga i skidala pogledom, šireći noge u njegovom pravcu.

Zar to nije bila ljubav na prvi pogled? Jadničak se zacrveneo i morao da sedne kako mu se izbočina ne bi primetila pred punom učionicom. Uhhhh jebeno vlažim dok se sećam kad me je pozvao u kancelariju, zaključao vrata i počeo strogo da mi objašnjava kako to nije u redu da zavodim svog profesora. Naravno, izbočina mu je bila toliko očigledna da sam znala da se folira. Želeo me je i dobio me je!

Imala sam mnogo vezica ali i tucanja za jednu noć, međutim on je uvek bio i ostao deo mojih fantazija čak i nakon što se odselio sa porodicom preko. Fali mi moj profesor…. zato želim da mi se javi neki stariji gospodin, neki koji se loži na mlade studentice…. na nevaljale devojke koje su zaslužile ozbiljnu kaznu!

Da li želiš da pričaš sa ovakvom studenticom? ?

Mlada studentica starijeg gospodina tucanje perverzno

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 20 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Ivanka i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.

hot chat

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.