sasvim obicna prosecna zena slatkog lica

sasvim obicna prosecna zena slatkog licaIme: Marina

Mesto: Valjevo

Godište: 1983.

Zanimanje: Advokat

 

Opis: Osim svog posla gde sam veoma uspešna, mislim da se ni po čemu drugom ne izdvajam. Ja sam sasvim obična žena, skromnog izgleda i rekla bih slatkog lica 🙂 Moje grudi nisu ogromne, moja guza nije mnogo izražena, dakle ja sam prosečna i kao takva se ne ističem preterano.

E sad, što se tiče seksa, ne mogu reći da imam previše iskustva ali isto tako nije da nisam imala svojih avanturica. Hit svake godine su za mene letovanja. Najčešće idem sa drugaricama i to je period godine kada najviše uživam u seksu i to sa nepoznatim muškarcima. Takva sam, volim da spavam sama uveče u krevetu volim taj svoj mir, a partnere za veče vidim prosto kao priliku da ih osetim u sebi a potom ih pozdravim i nikada ih više ne vidim.

Ne verujem da ću biti mnogo popularna ovde jer nisam baš za perverzije. Ja sam stara škola- volim klasičan seks uz poljupce, dodire i eventualno oralno zadovoljavanje. I ne- NE brijem se dole glatko. Naravno, nisam zapuštena ali sam uvek uredno dlakava. Ne znam zašto sam ovo napisala ali uvek mi je bilo čudno kada vidim muškarce koji vole striktno glatku ribicu 😀

Eto, ja sam smor riba 😀 pa da, biće da jesam… ali ako neko smatra da sam ipak makar malo interesantna, neka mi se javi 🙂

sasvim obicna prosecna zena slatkog lica

Da li želiš da pričaš sa obicnom devojkom? ?

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 20 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Marina i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.

hot chat

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.