Starija koka razvedena usamljena normalna zastarela

starija, krupnija, koka Ime: Jovanka
Mesto: Kraljevo
Godište: 1965.
Zanimanje: Kuvarica  
Opis: Moram ti reći da nije lako u mojim godinama biti sam, razveden, usamnjen. I dalje sam željna dodira i ljubavi i mislim da imam mnogo toga da ponudim. Ja nisam obrazovana žena načitana i sve to… ja sam obična žena sa sela koja voli da kuva i da se igra sa svojim unučićima. Držim se sjajno… koji kilogram viška ali ih nosim odlično. Godine su učinile svoje ali mislim da sam zadržala tu neku mladoliku energiju kojom zračim i koju širim oko sebe.

I nemoj misliti da sam zastarela jer ja nosim i seksi donji veš i tanga gaćice i sve ono što danas mlade devojke nose. Seks sam oduvek volela ali sam ga imala samo sa jednim muškarcem celoga života i nadam se da će se to promeniti i da ću moći da ga isprobam i sa još nekim. Ako se pitaš da li me interesuju samo muškarci mojih godina ili i mlađi, znaj da mi godine ne predstavljaju prepreku. Dakle i vi mlađi momci javite se, što da ne. Ako volite starije krupnije koke nemam nikakav problem da mi se javite.

Da li želiš da pričaš sa normalnom ženom? 🙂

 

Starija koka razvedena usamljena normalna zastarela

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 20 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Jovanka i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.

hot chat

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.