devojka vrhunska prljava picka voli tucanje

devojka vrhunska prljava picka voli tucanje

Ime: Malena

Mesto: Pančevo

Godište: 1997.

Zanimanje: Prljavo prljavoooo

 

Opis: Aj se ne lažemo- vrhunska sam pička 😛 I onda se zapitaš- ali šta će ona ovde, mislim, može da ima koga hoće i kada god to poželi! Da moje telo je seksi, da sise i guza su mi mljac, da imam prelepo lice i DA moje usne te prosto teraju da ih ljubiš i da ih zamišljaš oko svog… znaš ti čega 😛

Ali dragi, nije baš tako. Jer ja sam drugačija… ja sam popriličnooo… hmmmm prljava 😉 Za mene je seks u krevetu apsolutno smorena stvar! Jebote ko je uopšte izmislio da je krevet najbolje mesto za tucanje!? Pazi, ako već mora krevet onda neka je to recimo krevet tvoje sestre. O daa, pa dok te jašem da vrištim Aaaaaaahhhh bracooooo jebi me, jebi me aaaaaaa 😛 😀 E to je već nešto… dakle ta prljava igrica, da misliš na seku dok me tucaš, to je to! Ili seks u nekom prljavom javnom wc-u! Uhhhh kakva samo iskustva imam… čak sam ga tamo i prvi put primila u dupe 😉 Ili javni seks, nemaš pojma kako ga dobro sisam u punoj bioskopskoj sali!

Eto, sada vidiš da ja nisam baš “normalna” i da nije lako naći onoga ko je spreman za ovakve igrice. Možda ti jesi? 😉

Da li želiš da pričaš sa vrhunskom pičkom? ?

devojka vrhunska prljava picka voli tucanje

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 20 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Malena i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.

hot chat

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.