Devojka beograd obdaren karanje uzivanje sex

 

Devojka beograd obdaren karanje uzivanje sexIme: Minja

Mesto: Beograd

Godište: 1990.

Zanimanje: Sponzoruša, Starleta…

 

Opis: Sa mnom je barem lako- svako veče izlasci i to isključivo fensi mesta, novčanik da ti je pun macane, kola zajebana i brza sa sve kožnim sedištima da nam je udobno dok se “igramo” u njima 😉 Da me obasipaš poklonima jer pazi- ovakvu ribu ne može svako da ima. Pa pogledaj me čoveče! Prođem gradom i svi se okreću, skidaju me pogledom…. žele da me imaju! Ali nema svako da me plati, jer dragi- opasno sam skupa 😛 Šta ću kad mi se može, gde ja okom tu ti skokom.

Dakle neću neke seka perse bre, hoću da si napucan, istetoviran, obdaren… budi glup ko kurac ako želiš, to mi je nebitno, samo da si vrh jebač i pun love! Šta? Mnogo tražim? Pa maco za sebe želim samo najbolje od najboljeg 😛 Ne troši mi vreme ako nisi ono što želim! Nađi tamo neku seljančicu koja će se zadovoljiti jeftinim krpicama i prljavim kafanama, a mene zaobiđi .!.

E da, još nešto, karam se za medalju! Eto čisto i to da podvučem. Seks sa mnom se pamti zauvek, pa ti vidi šta ćeš 😉 kis kis

Da li želiš da se karamo? ?

 

Devojka beograd obdaren karanje uzivanje sex

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 20 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Minja i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.

hot chat

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.